Foto's & TV

Sportdag 27 maart 2018

Op de laatste dag van zijn stage organiseerde Djes Koekendorp een sportdag voor de bezoekers van de Huiskamer. Djes is student Sociale Studies bij Fontys en liep de afgelopen vijf maanden stage bij de Huiskamer.

Op het programma stonden tafeltennis, een renspel met hoelahoep en flesvoetbal. Er werd fanatiek meegedaan, veel gerend en bovenal veel gelachen. Voor herhaling vatbaar dus!

 

 

Film van Woonbedrijf040 10 mei 2017

Het Jongerenhuis kreeg in september 2016 een nieuwe plek in de Ridderzaal van gebouw De Ridder in hartje Eindhoven. Er ontstond een ontmoetingsplek voor wereldburgers (vooral jongeren) uit alle windstreken. Hier kunnen mensen zichzelf ontwikkelen, vrienden ontmoeten, samen lunchen, sporten, leren en nog veel meer. De Huiskamer is een plek waar de jongeren zich veilig voelen, elkaar helpen en werken aan een betere toekomst. 

Het is een heel goed voorbeeld van hoe gebruikers van De Huiskamer (de wereldburgers) en de bewoners (senioren) van De Ridder elkaar vinden. Door bijvoorbeeld samen te eten, maken ze kennis met elkaars cultuur en eetgewoonten. In alle culturen is samen eten immers een goede manier om met elkaar in contact te komen. Daarom startte Het Jongerenhuis met een lunch in De Huiskamer. Ze maken er samen een succes van!!

 

 

M.I.A. Borders 17 februari 2016
Film over de vlucht over de Middellandse Zee

 

De Huiskamer, Uitzending van Studio 040 van 28 september 2016

 

Over De Huiskamer

 

Nachtzoen, NPO uitzending van 21 maart 2016

 

Nachtzoen, NPO uitzending van 21 maart 2016

 

Talkshow SPAM 20 dec 2015

 

Kennedymars 2015

in Huis

 

Talentsupport

Etalage