Steun ons

Door educatie perspectief voor de vluchteling!

Zonder de steun van onze sponsors en donateurs zou de Huiskamer niet kunnen bestaan. Gelukkig werden we in de afgelopen jaren door meerdere bedrijven en organisaties gesponsored.
Van de gemeente Eindhoven ontvangen we steeds een subsidiebedrag. De Eindhovense woningcorporatie Woonbedrijf levert een indirecte bijdrage: wij betalen een gereduceerd huurbedrag voor de Huiskamer.
Maar onze inkomsten blijven een bron van zorg. Wilt u ons helpen? Een verschil maken in de levens van vluchtelingen? 

Ieder bedrag is welkom. U kunt ons natuurlijk eenmalig steunen, maar liever structureel. Met een bijdrage van €5 of €10 per maand zijn wij al enorm geholpen.

U kunt bepalen wat te geven door te drukken op deze link.

U bent ook van harte welkom om eens binnen te kijken om te zien wat wij doen. Elke werkdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

We zijn een ANBI instelling: uw gift is <aftrekbaar> van de belastingVoor objectieve, betrouwbare en onafhankelijke informatie zie <hier> onze gegevens vergaard door de Kennisbank Filantropie.

Ons ondersteunen met een testament.
Natuurlijk denkt u bij uw testament eerst aan uw dierbaren en verwanten. Daarnaast kunt U ook De Huiskamer voor Vluchtelingen in uw testament opnemen. Wat u aan ons nalaat, komt in zijn geheel ten goede aan De Huiskamer. We zijn namelijk aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als erkend goed doel hoeft onze stichting geen successierechten te betalen.